Acupunctuur Son en Breugel

Sas acupunctuur Son en Breugel

Praktijk Eindhoven – acupunctuur, massage & yoga

Praktijk Eindhoven is een praktijk voor massage, acupunctuur en yoga. De praktijk werd in 2007 opgericht door Sas Odenthal. Ook mensen met naaldangst kunnen terecht bij Praktijk Eindhoven.

Voor wie?

Personen, zowel kinderen, jongeren als volwassenen, uit Son en Breugel en omgeving zijn van harte welkom bij Praktijk Eindhoven. De klachten waarvoor zij terecht kunnen zijn zeer divers. Om een indruk te geven van de (pijn)klachten waarvoor u terecht kunt bij Praktijk Eindhoven, het volgende lijstje:

Hooikoorts

Hoofdpijn

Darmklachten, zowel chronische als acute klachten, bijvoorbeeld het prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa.

Nekpijn en nekklachten

Rugpijn en rugklachten

Schouderpijn en schouderklachten

Huidklachten, zoals psoriasis en eczeem

Buikpijn en buikklachten, maagklachten en maagpijn

Misselijkheid, onder andere zwangerschapsmisselijkheid

Heupklachten en knieklachten

Spanningsklachten, zoals onrust

Hernia

Problemen met afvallen, gewichtsproblemen

Problemen met slapen

Acupunctuur Son en Breugel

Personen uit Son en Breugel en omgeving kunnen bij Praktijk Eindhoven terecht voor een grote diversiteit aan acupunctuur. Sas Odenthal geeft de volgende vormen van acupunctuur:

Schedelacupunctuur

Klassieke acupunctuur

Cardio-acupunctuur

Vijf Elementen acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Buikacupunctuur

Ooracupunctuur

TSEA electro acupunctuur

Acupunctuur verhelpt klachten die ontstaan als gevolg van een verstoring van de energie door het lichaam, bijvoorbeeld rugpijn, rugklachten, nekpijn, nekklachten, hoofdpijn en schouderklachten. Door het plaatsen van dunne naaldjes wordt de doorstroming van deze energie weer in balans gebracht. Er kan zo bijvoorbeeld een blokkade worden opgeheven. Vaak wordt aanvullend met massage gewerkt tijdens een acupunctuurbehandeling, hierdoor zullen de meeste klachten nog sneller verholpen zijn.

Massage Son en Breugel

Praktijk Eindhoven biedt ook massage aan, aan mensen uit Son en Breugel en omgeving. Er zijn verschillende vormen van massage waarvoor u bij Praktijk Eindhoven terecht kunt:

Chinese massage

Shiatsu massage, ook wel bekend als drukpuntenmassage

Taoïstische orgaanmassage

Ontspanningsmassage

Een andere naam voor Japanse Shiatsu massage, is drukpuntenmassage. Dit komt omdat tijdens deze vorm van massage met een invoelende en stabiele druk gewerkt wordt. Hierdoor ontstaat een ontspanning op diep niveau. Een Shiatsu massage verbetert onze beweeglijkheid en versterkt ons immuunsysteem.

Bij Taoïstische orgaanmassage worden verhardingen en verklevingen van de organen los gemasseerd. Hierdoor verdwijnen pijnklachten. Tevens wordt de ademhaling dieper en de gezondheid verbetert. Sas Odenthal zet deze vorm massage bijvoorbeeld in bij chronische darmziekten, zoals de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa.

Yoga Son en Breugel

Personen uit Son en Breugel en omliggende gemeenten kunnen ook bij Praktijk Eindhoven terecht voor een diversiteit aan yogalessen: Flow yoga, power yoga, Hatha yoga en zwangerschapsyoga.

Yoga ondersteunt bij herstel en behoud van de gezondheid. Het voorkomt en geneest diverse lichamelijke en emotionele klachten. Tevens bieden de yogalessen ontspanning.

Werkwijze

Heeft u interesse in het aanbod van Praktijk Eindhoven, dan vindt u de contactgegevens op website. Na aanmelding volgt een intakegesprek. Na een diagnosestelling, volgt een behandelplan passend bij uw klachten en u als persoon. Vervolgens zal er acupunctuur en/of massage plaatsvinden. Ook zijn er mogelijkheden voor voedingsadvies en yoga.

Bereikbaarheid

Praktijk Eindhoven is goed bereikbaar vanuit Son en Breugel en omgeving.