Praktijk Eindhoven beschikt over twee ruime behandelkamers. Beide kamers zijn geschikt voor acupunctuur en voor massage.

Tevens is er een ruime wachtkamer met toilet aanwezig.

Contact

 

Sas Odenthal

Telefoonnummer 06 3456 5511

INFO@PRAKTIJKEINDHOVEN.NL

Voor vragen, uitleg of het maken van een afspraak. Contact opnemen via whats app is ook mogelijk.

Contactformulier

 

VRAAG GERUST OM ADVIES

Heb je vragen over een klacht die niet genoemd wordt op deze website? Ook dan kun je contact met me opnemen. Klachten en aandoeningen die niet vermeld staan op deze website kunnen ook met goede resultaten behandeld worden met acupunctuur of massage. Indien een klacht niet door mij behandeld kan worden geef ik, indien gewenst, graag aan welke therapeut deze klacht wel zou kunnen behandelen.

ADRESGEGEVENS

Praktijk Eindhoven is gevestigd op een gemakkelijk bereikbare locatie. De praktijk is gelegen aan de Marconilaan 2C in Eindhoven. Rondom de praktijk zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Bij de ingang is ook een fietsenstalling.

ROUTEBESCHRIJVING

De praktijk bevindt zich op een bedrijvendek op de eerste etage tussen twee flatgebouwen. Het adres is Marconilaan 2C, maar de ingang bevindt zich aan de Boschdijkzijde van het gebouw.

PLATTEGROND

Praktijk Eindhoven is gelegen nabij de kruising van de ring/rondweg met de Boschdijk. Hieronder tref je een plattegrond ter oriëntatie.