Fit de zomer in? Schrijf je in voor de workshop!

Yoga detox workshop, wat kun je op deze avond verwachten?

Je wordt ontvangen met een detox sapje, vers gemaakt met een slow-juicer. Daarna volgt een uur yoga met specifieke asana’s (houdingen). Na de yoga volgt een heerlijke ontspannende geleide meditatie. We sluiten de avond af met een vitaliserende groene smoothie, uiteraard vers gejuiced. Hiermee kun je de vitamine en mineralen in je lichaam goed aanvullen.

groene smoothie yoga detox

Wat betekent yoga detox voor je lichaam?

De yoga detox houdingen zijn erop gericht om je lichaam te ontgiften en je gezondheid te bevorderen. Het geeft je organen een flinke boost, je voelt je energieker, je spijsvertering zal beter gaan werken. Eventueel overgewicht kwijtraken wordt daardoor gemakkelijker. Je spieren worden sterker, je houding verbetert.

voor wie is het geschikt?

De workshop is toegankelijk voor iedereen. Of je veel of weinig ervaring hebt of je fit of minder fit bent, voor jong en oud. Of je nu stijf of soepel bent. Ook voor mensen met flink overgewicht is de workshop goed te volgen. Elke oefening wordt op 3 niveau’s aangeboden waardoor de les op maat is voor iedereen. Tevens voel je zelf wanneer het voor jou genoeg is, als een houding te zwaar wordt mag je je altijd vrij voelen om uit de houding te komen en je rust te nemen.

Aanmelden yoga detox workshop

Je kunt je aanmelden via yoga@praktijkeindhoven.nl of telefonisch, 06 3456 5511. De yoga studio van Praktijk Eindhoven bevindt zich aan de Marconilaan 2d in Eindhoven.

yoga detox 2