Flow yoga

yoga5

Flow yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Flow yoga bevordert je innerlijke stabiliteit, het versterkt de spieren en maakt ze soepeler. Flow yoga is ontspannend en rustgevend.

Yoga vergroot de longcapaciteit en masseert de organen, het stimuleert hart en bloedvaten, balanceert de bloeddruk en bevordert de balans.

Energie laten stromen met Flow Yoga

Een rustmoment in een druk bestaan kan een verademing zijn. Flow yoga is een laagdrempelige vorm van yoga die behalve asanas (yoga houdingen) ook veel zachte energetische bewegingen kent: een goede manier om stress te verminderen en energie te laten stromen.

yoga2

Opbouw Flow Yoga

Veel aandacht wordt besteed aan het voorkomen van blessures door een uitgebreide warming up. Mocht je een blessure of lichamelijke beperking hebben dan zijn aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld zittend op een stoel. Zo kan yoga op elk niveau beoefend worden en kan geleidelijk naar herstel of verbetering toe gewerkt worden.

Voor wie?

Je kunt bij ons lessen volgen, ongeacht je leeftijd en ongeacht hoe fit je bent. Flow yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Flow yoga bevordert je innerlijke stabiliteit, het versterkt de spieren en maakt ze soepeler. Yoga stimuleert hart en bloedvaten, balanceert de bloeddruk en bevordert de balans.