heeze-acupunctuur

Praktijk Eindhoven

Welkom op de website van Praktijk Eindhoven, de praktijk van Sas Odenthal. Zij richtte deze praktijk in 2007 op. Praktijk Eindhoven is een praktijk voor massage en acupunctuur.

Voor wie?
Personen uit de gemeente Heeze en omgeving met onder andere één of meer van deze klachten en pijn, kunnen bij Praktijk Eindhoven terecht:
• Heupklachten en knieklachten;
• Eczeem, psoriasis of een andere huidproblemen;
• Onrust en/of andere spanningsklachten
• Migraine of een andere vorm van hoofdpijn
• Buikpijn en buikklachten, waaronder:
– maagpijn en maagklachten;
– (chronische) darmklachten, zoals het prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa;
– Een opgeblazen buik
• Klachten als gevolg van een whiplash
• Slaapproblemen
• nekpijn en nekklachten
• hooikoorts
• rugpijn en rugklachten, zoals hernia
• schouderpijn en schouderklachten
• zwangerschapsmisselijkheid of een andere vorm van misselijkheid
• Problemen met afvallen, gewichtsproblemen

 

Massage Heeze

Heeft u last van klachten en pijn zoals hierboven benoemd, kunt u bij Praktijk Eindhoven terecht voor massage. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door de ontspanning van de spieren en zenuwen, zorgt massage voor een diepere ademhaling en het tot rust komen van gedachten.
Mensen uit Heeze en omgeving zijn van harte welkom bij Praktijk Eindhoven. De volgende vormen van massage worden hier geboden: ontspanningsmassage, Chinese massage, Shiatsu massage (drukpuntenmassage) en Taoïstische orgaanmassage.
Verhardingen en verklevingen van organen in het lichaam, kan pijn veroorzaken. Taoïstische orgaanmassage zorgt er voor dat deze verhardingen en verklevingen los gemasseerd worden. Chronische darmziekten zoals de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa, kunnen onder andere baat hebben bij deze vorm van massage.
Een andere vorm van massage waarvoor je terecht kunt bij Praktijk Eindhoven is Shiatsu massage. Shiatsu massage staat ook wel bekend als drukpuntenmassage, omdat er met een invoelende en stabiele druk wordt gemasseerd. Shiatsu massage verbetert de beweeglijkheid en versterkt het immuunsysteem.
Ook kunt bij Praktijk Abrazos terecht voor ontspanningsmassage en Chinese massage.

Acupunctuur Heeze

Acupunctuur kan klachten als hoofdpijn, schouderklachten, nekpijn, rugpijn, nekklachten aanpakken. Deze klachten ontstaan als gevolg van een verstoorde doorstroming van energie door het lichaam. Deze verstoorde balans wordt herstelt door middel van het plaatsen van dunne naaldjes. Zo worden bijvoorbeeld blokkades in het lichaam opgeheven.
Mensen uit Heeze en omliggende omgeving zijn bij Praktijk Eindhoven terecht voor grote verscheidenheid aan vormen van acupunctuur: buikacupunctuur, Cardio-acupunctuur, cosmetische acupunctuur, TSEA electro acupunctuur, schedelacupunctuur, klassieke acupunctuur, Vijf Elementen acupunctuur en ooracupunctuur.

Werkwijze

Praktijk Eindhoven biedt yoga, massage, acupunctuur en voedingsadvies aan mensen uit Heeze en omgeving. Bij interesse kunt u, via de contactgegevens op de website, contact opnemen met Praktijk Eindhoven.
Na een intake en het opstellen van een passend behandelplan zal de behandeling, bestaande uit acupunctuur en/of massage plaatsvinden.

Vragen? Of een afspraak maken? Vul hieronder het contact formulier in.

1 + 4 =