massage shiatsu

Wat is Shiatsu-massage?

Shiatsu-massage is Japanse massage waarbij gewerkt wordt met een invoelende, stabiele druk. Dit zorgt voor ontspanning op diep niveau. Shiatsu-massage versterkt ons immuunsysteem en verbetert onze beweeglijkheid. De massage wordt meestal over dunne, soepele kleding heen gegeven. Hierbij lig je ontspannen op een zachte mat of op een comfortabele behandeltafel.

Lichamelijke klachten

Shiatsu-massage is heilzaam voor veel voorkomende fysieke klachten zoals nekklachten, schouderklachten, rugklachten, spierpijnen, pijn aan de gewrichten, zoals heupen, knieën, enkels, schouders, polsen, ellebogen, handen en voeten. Ook aangezichtspijnen en diverse soorten hoofdpijnen kunnen met deze massage behandeld worden.

Emotionele klachten

Daarnaast biedt shiatsu-massage ondersteuning bij veranderingsprocessen, het zet emotionele blokkades of vastzittend verdriet in beweging. De levensenergie kan weer vrij stromen, het lichaam wordt gezonder, de geest flexibeler en komt er ruimte voor nieuwe ideeën. Eigenlijk is shiatsu goed voor iedereen!

meer energie na een massage

Veel mensen ervaren dat een massage ook heilzaam werkt voor het algehele gevoel van fitheid. Je voelt je na de behandeling een stuk meer ontspannen en tegelijkertijd ook energieker.

Klachten op een rij

Shiatsu is een aanvullende methode die ook goed in combinatie met reguliere geneeswijzen kan worden toegepast bij een breed scala van klachten. Lees hier meer over de klachten die met shiatsu-massage behandeld kunnen worden.

Tarieven en vergoeding

Sas Odenthal is naast gediplomeerd acupuncturist ook gediplomeerd shiatu-masseur. Tevens is zij aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Deze beroepsvereniging wordt erkend en vergoed door zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis die je hebt. Lees hier meer over de tarieven. Mocht je hierover vragen hebben neem dan gerust contact op. Via info@praktijkeindhoven.nl of telefonisch 06 3456 5511.