Plaatselijk overgewicht?

 

Zitten de vetophopingen op één plaats, bijvoorbeeld op de buik, billen of bovenbenen? En blijven ze daar zitten, wat je ook geprobeerd hebt?

Er is een oplossing voorcentimeter acupunctuur afvallen

Praktijk Eindhoven biedt behandelingen om plaatselijk af te vallen – als

lijnen geen optie

(meer) is. Veranderingen zijn meetbaar in de omvang.

Natuurlijke behandeling zonder bijwerkingen

Het is op natuurlijke wijze mogelijk is om plaatselijk slanker te worden. Dit wordt gedaan met een speciale massagetechniek, gecombineerd met pijnloze acupunctuur.

Niet de juiste

verhoudingen

Soms zijn je lichaamsverhoudingen niet zoals je ze graag zou willen zien. Je kent het misschien wel, je gezicht valt in, maar je heupen zijn nog steeds te vol. Of je wilt je buik wel kwijt maar je borsten liever niet.

Lokaal teveel vetcellen

Daar kunnen meerdere oorzaken voor zijn. Die allemaal resulteren in teveel vetcellen op een specifieke locatie, meestal de buik, billen of bovenbenen. Maar ook in verhouding te stevige bovenarmen of kuiten komen vaker voor. Daarnaast is de dubbele onderkin soms een storende factor.

Oorzaken plaatselijk overgewicht

De oorzaak kan zijn dat er sprake is van een hormonale verstoring, dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Hormonen sturen heel veel processen in ons lichaam aan, waaronder onze eetlust, stofwisseling en het eventueel opslaan van vet op bepaalde plaatsen in het lichaam.

Een doeltreffende oplossing

Met een specifieke massagetechniek kun je bij Praktijk Eindhoven heel lokaal centimeters omvang weg laten masseren. De behandeling wordt meestal aangevuld met acupunctuur. Onder andere om een eventuele hormonale disbalans te verhelpen waardoor je in de toekomst geen last meer zult hebben van plaatselijke vetophopingen. Ook wordt de eetlust gebalanceerd als de hormoonhuishouding in evenwicht is. Dat betekent dat je geen last meer hebt van overmatige eetlust.

Acupunctuur – je voelt er niets van

Binnen Praktijk Eindhoven wordt een acupunctuur behandeling gegeven met speciale gladde pijnloze naaldjes. Deze naaldjes komen meestal niet op de plaatsen waar de omvang mag verminderen waardoor de acupunctuur en de massage in dezelfde behandeling plaats kan hebben.

Gratis erbij: je lichaam wordt gezonder

Dat is niet alleen mooier maar ook veel gezonder. In vetcellen slaan zich namelijk afvalstoffen op. Dit zijn gifstoffen die niet gezond voor je zijn, vermoeidheidsklachten kunnen geven en tot allerlei klachten en ziektes kunnen leiden. Ook zorgt de acupunctuur behandeling vaak voor meer energie.

Bewegingsapparaat 

Daarnaast is een lichaam dat beter in verhouding is ook gezonder voor je bewegingsapparaat. Als bijvoorbeeld bovenbenen in verhouding te omvangrijk zijn, dan staan de knieën niet goed meer onder de heupen, waardoor ze een beetje schuin komen te staan. Dit geeft een verkeerde druk op de knieën waardoor er diverse knieklachten kunnen ontstaan. Of, doordat er gecompenseerd wordt, klachten in de heupen of in de onderbenen, enkels of voeten.

Buik als vuilnisbak

In de loop der jaren kan het spijsverteringsstelsel (maag en darmen, maar ook galblaas en lever) enigszins verstopt raken. De organen werken dan niet meer optimaal. Dat kan diverse oorzaken hebben.

– teveel stress

– ongezonde voeding

– verkeerd dieet, bijvoorbeeld een crashdieet

– gezonde voeding die door jouw lichaam niet goed verteerd wordt

– verkeerde eetwijze (dat kan dus ook met gezonde voeding gebeuren)

– onverwerkte emoties die in de buik vastgezet worden

– verkeerde ademhalingstechniek

 

Als het spijsverteringssysteem niet goed werkt kan het zijn dat de buik opgeblazen is. Ook dit kan met de specifieke orgaanmassage verholpen worden. Zo nodig kan deze techniek aangevuld worden met de techniek om vetcellen te laten verdwijnen. Aanvullend wordt meestal gewerkt met doelgerichte acupunctuur. Welke acupunctuurbehandeling voor jouw klacht het meest geschikt is hangt af van de oorzaak van de klacht.

De orgaanmassage

Deze massage zorgt voor het herstel van de werking van de spijsverteringsorganen. Hierdoor krijgen deze organen hun oorspronkelijke kracht weer terug, waardoor de spijsvertering een stuk beter gaat lopen. Hierdoor krijgt de buik weer de oorspronkelijke omvang. Daarnaast wordt de algemene gezondheid vergroot en is het veel gemakkelijker om in de toekomst op het ideale gewicht te blijven. Lees hier meer over de taoïstische orgaanmassage.