Power yoga

fit worden en blijven met Power yoga

Power yoga is een afgeleide en verkorte vorm van Ashtanga yoga. Binnen deze vorm ligt de nadruk op de asana’s (houdingen) en pranayama (ademhalingstechnieken). Door middel van een vinyasa (verbindende beweging) worden alle houdingen met elkaar verbonden. Hierdoor blijf je op een vloeiende wijze voortdurend in beweging. Power yoga is een pittige vorm van yoga. Je bouwt meer conditie op en het verstevigt je spieren en botten.

Praktijk Eindhoven power yoga

Pittige uitdaging

Power yoga is een uitdagende en dynamische vorm van bewegen, er wordt een mix gemaakt van afwisselende houdingen die in elkaar overvloeien via een halve zonnegroet. Zo ontstaat een doorlopende bewegingsreeks gedurende de hele les. De speciale rustige, diepe Ujjayi ademhaling is de basis van de power yoga. Door deze ademhaling ben je in staat grotere fysieke prestaties te leveren zonder het lichaam te zwaar te belasten.

wordt soepel en sterk

Power yoga maakt het lichaam sterk en soepel. Het lichaamsbewustzijn wordt groter, daardoor kunnen allerlei lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Het vermindert stress en bevordert rust.

Proefles

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar zelf wat power yoga voor jou kan betekenen. Binnen enkele lessen merk je al versteviging van rug- en buikspieren, wat niet alleen een ‘strakker’ lijntje geeft maar ook rugproblemen kan verhelpen of voorkomen.