Zware migraine en ook nog dagelijks hoofdpijn

Hallo allemaal, ik ben een vrouw van 56 jaar en had al meer dan 35 jaar migraine. De aanvallen kwamen heel vaak en dan lag ik een hele dag op bed in het donker en zonder geluid want dat kon ik niet verdragen, de hoofdpijn en lichtflitsen waren verschrikkelijk. Daarnaast had ik de laatste jaren ook dagelijks “gewone” hoofdpijn. Vorig jaar werden de migraine aanvallen echter nog veel heftiger en was ik 2 dagen en 2 nachten niet in staat iets te doen en kwamen de aanvallen steeds sneller op elkaar, gemiddeld om de 2 weken. Ik werd hier behoorlijk wanhopig van. Tot een vriendin me vertelde over Sas en haar goede ervaringen met de behandeling die ze bij Sas had gehad.

Ik heb meteen een afspraak met Sas gemaakt en kon al snel bij haar langs komen. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en zei dat ze mij van die migraine af kon helpen. Ze ging meteen aan de slag met acupunctuur (voor mij een hele nieuwe ervaring) en massage. Ook gaf ze veel tips over mijn houding en dat ik meer moet leren ontspannen omdat alles in mijn nek en rug vast zat. Na die eerste behandeling, half oktober, heb ik geen migraine meer gehad en ook geen dagelijkse gewone hoofdpijn meer. Inmiddels heb ik 5 behandelingen gehad en het gaat super goed! Ik heb ook veel meer energie!

Ik ben Sas ontzettend dankbaar dat ik mijn leven weer op een prettige manier kan leven want door de migraine heb ik in het verleden heel veel leuke dingen gemist.

Sas je bent een erg lieve betrokken vrouw en super goed in je werk, ga zo door!!

Hartelijke groetjes van Lenie uit Veldhoven

Vaardigheden

Gepubliceerd op

juli 25, 2021