Routebeschrijving

Praktijk Eindhoven bevindt zich in het donkere pand aan het Marconiplein. De ingang bevindt zich aan de Boschdijkzijde van het gebouw. Bij de ingang is een fietsenstalling.

De parkeergarage is gratis en bevindt zich op de begane grond, volg de bordjes “P Baekenlandplein”.

mpmettekst

Bij aankomst via rondweg vanuit westelijke richting (Marconilaan, vanaf station Beukenlaan/het Klokgebouw) volgt u de bordjes “P Baekenlandplein”.

Bij de verkeerslichten op deze foto ga je linksaf en daarna de eerste mogelijkheid rechts, de parkeergarage in.

rondwegvanafklokgebouw

Bij aankomst via de Boschdijk vanuit Eindhoven Noord neemt u de eerste afslag rechts naar de parkeergarage.

Vervolgens ga je bij de eerste verkeerslichten na de rotonde rechtsaf en daarna meteen weer rechts, de parkeergarage in.

Bij aankomst via de Boschdijk vanuit het centrum neemt u de vierde afslag (de rotonde telt vijf afslagen).

Vervolgens ga je bij de eerste verkeerslichten na de rotonde rechtsaf en daarna meteen weer rechts, de parkeergarage in.

Vanuit de parkeergarage is geen ingang – u loopt buitenom (3x linksaf om het pand heen) naar de ingang aan de Boschdijkzijde, langs het Dierenziekenhuis en de keukenzaak Haute Cuisine. Bij het verlaten van de praktijk kun je binnendoor naar de parkeergarage.

Bij aankomst via de rondweg uit oostelijke richting (Kronehoefstraat) steek je de rotonde over en ga je bij de eerste verkeerslichten na de rotonde rechtsaf en daarna meteen weer rechts, de parkeergarage in.

Bij de ingang bel je aan bij “2C” voor behandelingen (acupunctuur & massage).

U belt aan bij “2D” voor yoga (yoga & workshops).

Vervolgens gaat de deur (“entree bedrijven”) open. U volgt de trap naar boven. Boven kun je alleen linksaf, je bevindt je dan op het bedrijvendek, tussen de 2 flattorens in.

Is lopen een probleem, informeer dan naar de mogelijkheden van de lift.

Je steekt de grasstrook over en gaat de eerste (en enige) afslag rechts.

Je kunt de (kleine grijze) bordjes richting “2C/2D” volgen.

Voor je zie je nu een hekje, als je daarom heen loopt dan bereik je de praktijk. Voor de yogaruimte loop je nog iets verder door, naar de glazen deuren op de hoek.

Bij het verlaten van de praktijk kun je rechtstreeks naar de parkeergarage. Kies hiervoor de linkertrap. Onderaan de trap draai je jezelf om en sla je linksaf, daar ziet je de glazen deur naar de parkeergarage. Links bevindt zich een knop om de deur te openen.

Ben je op de fiets of te voet, dan neem je de trap aan de rechterkant richting uitgang. Rechts onderaan de trap bevindt zich een knop om de deur te openen.