veldhoven-acupunctuur-massage-pijn-bestrijding

Praktijk Eindhoven

Welkom op de website van Praktijk Eindhoven. Deze praktijk voor massage, acupunctuur en yoga, werd in 2007 opgericht door Sas Odenthal.

Voor wie?
Komt u uit Valkenswaard of de omgeving hiervan, dan bent u van harte welkom bij Praktijk Eindhoven met bijvoorbeeld de volgende klachten en pijn:
• Buikpijn en buikklachten, bijvoorbeeld een opgeblazen buik, maagpijn en maagklachten
• Hoofdpijn, bijvoorbeeld migraine
• Huidklachten, zoals eczeem en psoriasis
• Klachten als gevolg van een whiplash
• Onrustklachten en andere spanningsklachten
• Hooikoorts
• Heupklachten en knieklachten
• darmklachten, waaronder het prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa.
• nekpijn en nekklachten, rugpijn en rugklachten
• schouderpijn en schouderklachten
• Misselijkheid, bijvoorbeeld zwangerschapsmisselijkheid
• Problemen met afvallen, gewichtsproblemen
• Slaapproblemen

Massage Valkenswaard

Een massage zorgt voor een ontspanning van de spieren en zenuwen. Het maakt de ademhaling dieper en gedachten komen tot rust. Bovendien stimuleert een massage het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Bij Praktijk Eindhoven kunnen personen uit Valkenswaard en omliggende gemeenten terecht voor vier verschillende vormen van massage. Sas Odenthal biedt in haar praktijk ontspanningsmassage, Chinese massage, Shiatsu massage (drukpuntenmassage) en Taoïstische orgaanmassage. Deze laatste twee vormen van massage worden hieronder verder toegelicht.
Naast een ontspanning op diep niveau, zorgt de Japanse Shiatsu massage voor een versterking van het immuunsysteem en verbetering van de beweeglijkheid. Deze vorm van massage wordt ook wel drukpuntenmassage genoemd, omdat er met een invoelende en stabiele druk gemasseerd wordt.
Een andere vorm van massage waarvoor u bij Praktijk Eindhoven terecht kunt is de Taoïstische orgaanmassage. Men kan last krijgen van pijn in het lichaam als gevolg van verhardingen en verklevingen van organen. Bij Taoïstische orgaanmassage masseert de masseuse deze verhardingen en verklevingen los.
Ook biedt Sas Odenthal in haar praktijk ontspanningsmassage en Chinese massage.

Acupunctuur Valkenswaard

Niet alleen voor massage, ook voor acupunctuur kunt u bij Praktijk Eindhoven terecht. Door middel van het plaatsen van dunne naaldjes zorgt de acupuncturist ervoor dat een verstoring in doorstroming van energie door het lichaam wordt herstelt. Door dit herstel in balans worden bijvoorbeeld blokkades in het lichaam opgeheven. Zo kunnen klachten als rugpijn, nekpijn en nekklachten, hoofdpijn, schouderpijn en schouderklachten worden aangepakt.
U kunt bij Praktijk Eindhoven terecht voor de volgende typen van acupunctuur: Cardio-acupunctuur, buikacupunctuur, klassieke acupunctuur, Vijf Elementen acupunctuur, cosmetische acupunctuur, ooracupunctuur, TSEA electro acupunctuur, schedelacupunctuur.

Werkwijze:

Komt u uit Valkenswaard of omgeving en heeft interesse in het aanbod van Praktijk Eindhoven, dan vindt u de contactgegevens van de praktijk op de website.
Bij aanmelding voor massage en/of acupunctuur wordt u uitgenodigd voor een intake. Na diagnosestelling wordt een behandelplan op maat opgesteld, gevolgd door de behandeling middels massage en/of acupunctuur.
Ook kunt u bij Praktijk Eindhoven terecht voor voedingsadvies.

Vragen? Of een afspraak maken? Vul hieronder het contact formulier in.

2 + 11 =