Yoga detox staat weer op de agenda

Het is weer tijd voor een yoga detox workshop! Deze staat gepland op zondag 15 november aanstaande. Wat kun je verwachten op deze middag?

yoga-detox-workshop-15-november

start met een detox sapje

Je wordt ontvangen met een vers gemaakt detox sapje. De samenstelling hiervan zet je lever aan het werk om extra te ontgiften. Dat is een mooi begin. Daarna gaan we aan het werk.

gezondheid vergroten met yoga houdingen

De yoga sessie is een speciaal op detox gerichte reeks van yoga poses. De yoga houdingen zijn zorgvuldig gekozen om de organen goed aan het werk te zetten. Je kunt hierbij denken aan torsies, dat zijn yoga houdingen (asana’s) waarin het bovenlichaam gedraaid is ten opzichte van het onderlichaam. Het gaat erom dat je je eigen grenzen hierbij in veiligheid opzoekt en respecteert. Daarna leer je te ontspannen in deze yoga houding. Het gaat er dus niet om dat iedereen even ver in een yoga houding gaat, maar dat jij voelt wat jouw lichaam aangeeft en dat je leert om spanningen los te laten als je in de yoga pose bent. Dat gaat zowel over lichamelijke spanning als over stress die je eventueel ervaart.

rust in het hoofd

We sluiten de yoga sessie af met een ontspanning en een geleide meditatie om ook het hoofd zo goed mogelijk te ontspannen. De geleide meditatie geeft een handvat om stress te reduceren en kalmte en rust te ervaren.

dan een groene energie boost

Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van een groene smoothie. Ook deze is vers gemaakt van groente en fruit.  Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een slow-juicer, een apparaat om zoveel mogelijk gezonde stoffen uit de groente en het fruit te persen. De groene smoothie zorgt voor het aanvullen van vitamine en mineralen. Een gezonde energie boost voor je lichaam. En nog lekker ook!

informatie en Aanmelden

De workshop staat gepland op zondagmiddag 15 november 2015. De ontvangst, met een detox sapje, is rond 14u. Om kwart over twee starten we met de speciale ontgiftende yoga sessie. Rond half vier is er een geleide meditatie en daarna sluiten we af met een vitaliserende groene smoothie.

De yoga studio bevindt zich aan de Marconilaan 2d in Eindhoven. Matten zijn voldoende aanwezig. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

[contact-form-7 id=”2212″ title=”Inschrijving workshop”].