Goede voornemens?

Had jij je voorgenomen om in 2016 aan je gezondheid te werken? Op zondag 17 januari aanstaande geef ik een yoga detox workshop, waarmee je op meerdere fronten aan je gezondheid kunt werken!

Voor wie?

Voor iedereen die aan zijn/haar gezondheid wil werken. Yoga-ervaring niet nodig. Lenig zijn is ook niet nodig, yoga is voor iedereen, te beoefenen. Ook is er geen leeftijdsgrens, yoga is voor jong en oud. Elke asana kan in verschillende vormen beoefend worden, er is een light-versie en een verdiepingsversie voor elke houding. Iedereen kan meedoen.

We starten met een detox-sapje

Dit sapje zorgt ervoor dat je lichaam gifstoffen af gaat voeren. En dat is goed, want je wil je lichaam liever niet als vuilnisbak laten fungeren. Omdat je je bij een stevige detox eventjes minder prettig kunt voelen drinken we een mild detox-sapje. We gaan daarna  nog een uurtje gaan bewegen en dat is niet zo fijn als je tegelijk flink aan het ontgiften bent.

Beweging

Tijdens deze workshop gaan we gedurende een uur yoga beoefenen, met asana’s (houdingen) die gericht zijn op het ontgiften van je lichaam. De oefeningen bevorderen de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast zijn de oefeningen en bewegingen ook gewoon lekker!

Je zult je na afloop lekker in je vel voelen, ontspannen en tegelijk ook fit.

Geleide meditatie

Na de yoga is er tijd voor een ontspanmoment, via een geleide meditatie zul je naar een diepe ontspanning geleid worden. Hierdoor komt niet alleen je lichaam tot rust maar ook je hoofd.

Vitaliserende groene smoothie

We sluiten de workshop af met een voedend drankje, van versgeperste groente en fruit. Hiermee voed je je lichaam met vitamines en mineralen, welverdiend na de inspanningen.

Kosten

Voor degene die zich vóór 21 december jl. aangemeld hebben geldt zoals afgesproken de early-bird prijs. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, de prijs voor deze laatste plaatsen: € 17,-.

Informatie en aanmelden

Via info@praktijkeindhoven.nl of 0634565511.

Wanneer?

Zondag 17 januari aanstaande, van 13.30u tot 15.30u.

Waar?

Marconilaan 2D, Eindhoven